SOON, H&M ÎN COLABORARE CU LOVE STORIES

H&M ÎN COLABORARE CU LOVE STORIES, ÎMBINĂ MODA CU AMUZAMENTUL ÎNTR-O NOUĂ COLECȚIE DE LENJERIE INTIMĂ

Love Stories x HM 4

H&M lansează prima colaborare cu un brand de lenjerie intimă- inovatorul Love Stories, bazat în Amsterdam. Lansat în 2013 de către talentata fondatoare Marloes Hoedeman, Love Stories este renumit pentru îmbinarea printurilor eclectice cu design-ul confortabil. Colecția H&M x Love Stories va conține piese clasice aparținând Love Stories, realizate în colaborare cu echipa de design din cadrul H&M și va fi disponibilă în magazinele selecționate din întreaga lume, cât și online, începând cu 9 August.

Colaborarea H&M x Love Stories este formată dintr-o colecție dedicată femeilor și ne prezintă o serie minunată și confortabilă de piese de lenjerie intimă, confecționate din dantelă, satin și polyamidă. Toate produsele au printul și nuanțele specifice casei Love Stories, pe care Hoedeman le numește “greșeli perfecte”. Printul de leopard, stelele și floralele îndrăznețe sunt combinate cu dantela, dungile și volanele. Paleta de culori constă în roz pudrat, negru și verde olive. Totul poate fi mixat și asortat oricărui tip de ținută și scoate în evidență stilul personal al celei care poartă colecția.

“Lenjeria a fost dintotdeauna o piesă esențială în modă. Cu această colecție vrem să arătăm că lenjeria intimă poate să fie la fel de expresivă ca și hainele deși nu este mereu la vedere. De aceea am ales să facem această colaborare cu Love Stories. Admirăm de mult timp energia lui Marloes, determinarea și bineînțeles creațiile ei, astfel că suntem extrem de încântati de acest proiect.” declară Pernilla Wohlfahrt, director de creație al H&M.

Love Stories x HM 5

“Îmi place să numesc colaborarea dintre Love Stories și H&M, o aventură amoroasă! Incă din prima zi a existat un respect reciproc și o chimie între designeri, astfel că ne-am contopit în mod extraordinar. Colecția se învarte în jurul pieselor clasice aparținând Love Stories – piese de lenjerie intimă într-o combinație inedită de printuri și culori” declară Marloes Hoedeman, fondatoare Love Stories.

Love Stories x HM 2

Love Stories x HM 1

Love Stories x HM 3

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *