6 Tendințe de beauty propuse la #LFW

6 Tendințe de beauty propuse la LFW

  • Strălucește ca un diamant – Markus Lupfer a găsit un echivalent contemporan al brățărilor de tenis (tennis bracelet), sub forma unui șir de cristale de păr așezate în linie dreaptă de-a lungul cărării centrale. Pleoapele “cromate” au făcut deliciul fashionistelor la Delpozo, în timp ce cocurile pictate cu glitter de la Sophia Webster erau perfecte pentru a fi importalizate cu Kirakira; la Preen, praful de stele a fost aplicat peste ten și de-a lungul părului pentru un efect de basm. Concluzie? Glitterul nu este doar pentru Crăciun.

lupfer

  • Tunsorile tip Pixie au revenit în forță, aducând o doză binevenită de excentricitate. Nu există nici o modalitate mai bună de a vă arăta personalitatea decât abordarea unei tunsori radicale, personalizate, cu părul vopsit în nuanța preferată. Mai ales pentru cele din noi care au trăsături armonioase.

shrimps

  • Împletituri, împletituri, împletituri – romantice, franțuzești, finisate cu panglici din satin și decorate cu mărgele, au arătat senzațional la Simone Rocha, urmate de un minunat coc împletit la Roksanda. Și la fel cum cornrow-urile lui Zendaya au întors capete la Burberry, delimitările precise purtate de unele modele la Preen by Thornton Bregazzi au cerut o privire mai atentă. Ghiciți ce purtăm la festivaluri în acest an. Glitter și împletituri?

Zendaya

  • Coada de cal a revenit în forță, pe principiul bigger – better – stronger. Supradimensionată, tapată, cu mult volum și wild, coada de cal de la Halpern ne-a făcut să spunem “WOW”.

Halpern

  • Cu noul serial Netflix, The Crown, sensibilitățile regale sunt pregătite pentru o renaștere pe scară largă. Dovada suplimentară: reluarea lui McKnight asupra coafurii iconice a lui Princess Margaret din anii 1960 la Ryan Lo, a adus eleganță și clasă, fiind prezentată alături de imortalul machiaj cat eye.

Queen-LFW-2-INLINE

  • Aruncă o privire la Ashish, acum la dressingul tău. Ceva în comun? Printuri curcubeu, tunsori pixie și cel mai important? Asortarea nuanței de păr cu cea a ochelarilor. Acum e o tendință.

Ashish

London Fashion Week, atât pe runway, cât și în materie de streestyle, este recunoscut pentru stilul amuzant, ciudat și inovator. Nu înseamnă că trebuie să urmăm toate tendințele, ci să ne inspirăm în crearea propriului nostru stil, care să ne definească gusturile și personalitatea.

03-richard-quinnpreendelpozoAshish1Ryan Lo

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *