Best of Milan Fashion Week FW2019

Revenirea în forță a anilor 80– pur și simplu nu putem lăsa în urmă spiritul extravagant, jovial al anilor ’80, de care ne-am indrăgostit deja și pe care îl regăsim acum ca fiind una dintre principalele trenduri de la Milano în acest sezon, de la coloane sonore optzeciste până la îmbrăcăminte. Moschino a mers un pas mai departe și a chiar și transformat podiumul într-un spectacol gigantic inspirat de anii 1980, completat cu premii și semne de aplauze, în timp ce detalii ale anilor ’80 pot fi admirate la alte branduri, cum ar fi Attico și Giuseppe di Morabito, cu gulere înalte, umeri supradimensionați și tone devolane. Discofever, baby!

mfw-trends-80s

Grunge –Începeți de pe acum să schimbați frecvența, înspre anii 90 de asemenea, pentru viitoarea toamnă / iarna, deoarece show-ul Versace a fost deschis cu Nirvana, Smells Like Teen Spirit! Deci vă puteți imagina cât de big este: tartanul e peste tot, împreună cu rochii tip furou, și o odă închinată rochiei-semnătură cu ac de siguranță marca Versace. Marni, de asemenea, a mers pentru lanțuri și carouri, purtate frumos pe rochii din mătase, în timp ce blazerele în carouri de la Agnona ne-au convins cu adevărat de magnitudinea tendinței.

mfw-trends-grungeDantelă delicată – De obicei o alegere pentru primăvară / vară, însă iată că designerii ne-au surprins cu această tendință neașteptată pe multe dintre podiumurile F / W. Philosophy di Lorenzo Serafini a realizat niște mixuri drăguțe, cum ar fi rochii din dantelă, purtate cu cizme negre – tematica grunge revine și aici! Piesele Ermanno Scervino au fost, de asemenea, accesorizate cu piele neagră pentru a conferi dantelei un touch masculin,

în timp ce Prada a așezat peste cămășile clasice de bumbac rochii din dantelă pentru un twist neașteptat.

mfw-trends-lace

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *