“Dress to Impress” vara aceasta – Part 1

Dress to Impress” vara aceasta

Acest moment minunat pe care ne place să îl numim „vară” este în sfârșit aici. La fel sunt și opțiunile infinite atunci când vine vorba de a ne alege ce să îmbrăcăm. Este chiar mai dificil pentru fashioniste: trebuie să ne asigurăm că suntem în tendințe, în timp ce ne etalăm stilul personal, ne simțim uimitor, arătăm fantastic și…întoarcem capete, desigur!

Pentru a vă ușura munca, am pus la punct un TOP FIVE  (Partea I) al tendințelor pentru această vară:

1. Culori puternice– Culorileputernice head-to-toe(din cap până în picioare) sunt aici pentru a rămâne. Pot să spun cu exactitate că această tendință este una atemporală. Alege-ți o culoare care complimentează tonul pielii tale (gândește-te și la culoarea părului și la cea a ochilor) și go for it! Indiferent dacă alegiun costum masculin sau o rochie galbenă și espadrile în aceeași nuanță. Țesăturile naturale sunt un must.

2. Pasteluri – O mare denuanțe pudrate e aici pentru a fi iubită și pentru a deveni o declarație de modă. Mixeazănuanțele, alege combinații puternice și în forță. Nu uita că lila este culoarea anului, așa că asigură-te că ai inclus-o în outfiit. Chiar și un accesoriu lilia va face minuni (arată minunat cu galben-pastel).

3. Mâneci Puffy – Inspiră-te din ținutele purrtate de Lady Di în anii ’80. Mergi pentru o strălucire tip Dynasty. Poartă-le zi și noapte. Just bring the 80s back!

4. Carouri -Carouri peste tot! Recomandarea mea? Imprimeurile marca Burberry sunt întotdeauna cele mai cool. Poartă-le pe rochii, haine, accesorii (inclusiv pantofi).

5. Ușoară ca o pană – detalii frumoase, pene delicate sunt peste tot pe podium, de la Saint Laurent la Maison Margiela. Pentru a adopta trendul, mergi peo rochie împodobită cu pene a la Roksanda și asigură-te că nu va ploua.

Care dintre acestea le veți încerca? Sunt atât de curioasă să vă citesc gândurile în comentarii! Rămâneți cu mine, pregătesc partea a II-a TOP FIVE tendințe, care va apărea curând pe blog. Enjoy!

 

puffslevepastelladydifeathercolourblock

Burberry RTW Spring 2018

Burberry RTW Spring 2018

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *