In love with Paisi Furs

IMG_4892-2

Afară pare din ce în ce mai frig și să fiu sinceră, cred că iarna abia începe. Târziu, știu, însă de multe ori am avut parte de zăpadă chiar și primăvara, peste primii ghiocei și primele flori de corcoduș, vă mai amintiți?

IMG_4594-2IMG_4609-2

Recunosc, uneori simt nevoia să migrez spre țări mai calde până se încălzește vremea, iar alteori mă bucur pur și simplu de fiecare fulg de nea. Mi-e dor de iernile grele de odinioară, cu zăpadă din belșug, când primul lucru care îl făceam cănd mă trezeam era să ajung la geam, să trag draperiile din catifea și să mă bucur de minunea albă ce acoperea pământul, să mă bucur cu întreg sufletul.

IMG_4710-2

Chiar dacă zăpadă nu prea e acum, aerul e atât de rece încât simți că îți îngheață obrajii și nu îți mai poți controla mâinile. Singurul remediu sunt hainele groase, în care să te cufunzi precum într-o plapumă, cosy și moale. Unele din cele mai frumoase haine de iarnă sunt blănurile. Să fiu sinceră, îmi plac atât cele naturale cât și cele faux fur, însă ca aspect, cu siguranță cele naturale sunt mult mai frumoase, iar blana mult mai călduroasă și pufoasă. Vă rog nu vă gândiți la haine plictisitoare deoarece cei de la Paisi ne răsfață cu niște minunății colorate și fun, extrem de stylish și trendy. Personal, îmi plac la nebunie și sunt sigură că vei simți la fel atunci când le vei vedea, sunt cea mai bună modalitate de a colora o zi mohorâtă de iarnă și de a te feri de frig.

IMG_4756-2IMG_4661-2Cu noua campanie marca Paisi, ai șansa de a primi gratuit o vestă din blană! Tot ce trebuie să faci e să mergi la shopping împreună cu prietena ta cea mai bună, iar dacă ea își va cumpăra o haină de blană peste o anumită sumă, tu vei primi vesta cadou. Ce veste bună, nu? Hai să îmbinăm utilul cu plăcutul și sa trecem de iarna aceasta în stil. Mai multe detalii pe www.paisifurs.com si pe pagina de instagram @paisifurs

IMG_4827-2IMG_4877-2

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *