Kisses From Transylvania

IMG_8548

Sunt mereu pe drum, ador să călătoresc, iar când am un moment de liniște îmi place să meditez la ceea ce contează cu adevărat în viață: lucrurile mici, care se dezvoltă mai apoi, în timp, în magie pură.

IMG_8560

Mă întreb acum: cu ce rămâi după o vizită într-un loc proaspăt descoperit în expedițiile tale în jurul lumii? Cu multe amintiri, și mai mereu cu amintiri palpabile: suveniruri. Prin aceste invenții minunate, reușim să îi atragem și pe cei dragi nouă în universul proaspăt descoperit, sau, după caz, să îi ademenim pe cei care îi vizităm peste hotare cu o părticică de “acasă”, de România.

IMG_8510Am să vizitez în curând niște prieteni francezi și mă gândeam să le dăruiesc ceva ce nu au, ceva ce i-ar fascina, ceva bun, ceva care să îi lase suspinând după România, ceva care să îi îndemne să mă viziteze ei data viitoare. Și cautând darul perfect, am dat peste produsele Art and Craft, din colecția Kisses from Transylvania.

IMG_8497Transilvania, cu a ei infinită magie, fascinează atât la nivel național, cât și internațional. Mai e cineva care să nu fi auzit de Dracula, de codrii măieștrii, de Vlad Țepeș? Nop, nu cred. Iar acum, e timpul să audă de praline de marțipan cu cremă de migdale, praline cu marțipan și cremă de vișine. La fel de mult imi plac si delicioasele produse Vlăduț’s Story si anume prunele învelite în ciocolată, turta dulce cu vanilie, și multe alte minunății marca Art and Craft. Pe lângă asta, o infinitate de produse drăguțe, de la termosuri și cărți cu aspect vechi pline cu bomboane, toate cu specific românesc. Sună atât de delicios încât cred că am să deschid cutia de prune învelite în ciocolată chiar acum și am să comand o alta pentru prietenii mei!

IMG_8466Pe www.artandcraft.ro găsești atât produse tradiționale, căt și creative. Modernul este îmbinat cu tradiționalul, astfel încât universul Românesc să fie promovat la adevărata sa valoare. De la  primul lor magazin, deschis chiar pe Aeroportul International Henri Coandă, povestea a evoluat enorm, iar în ziua de azi Art and Craft are propriile branduri, precum Vlăduț sau Via Delice, dulciuri care ne amintesc de copilărie si de bucătăria mamei sau a bunicii. Nucile umplute, cornulețele, ciocolata de casă și multe alte bunătăți sunt, bineînțeles, nelipsite. Minunățiile acestea le puteți găsi în magazine și brand corner-uri în toate aeroporturile din România și onlinepe www.artandcraft.ro.

Love,

A

IMG_8426IMG_8484IMG_8466

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *