Paris Fashion Week AW19 Trend Report

Paris Fashion Week AW19 Trend Report

 gettyimages-1133813530

Paris– “Trist. Acesta este modul în care Front Row(crema din lumea modei) simte moartea lui Karl Lagerfeld”, a declarat jurnalistul de modă parizian, Jessica Michault. „E sfârșitul unei ere. Tăierea unui cablu. Lagerfeld a interpretat atât de frumos stilul francez al secolului XX-lea și l-a adus în viitor. „Deși moartea fashion icon-ului a adus o umbră de tristețe asupra lumii, Parisul continuă să rămână puternic și fashionable, precum tendințele noului Fashion Week AW19 ne dovedesc, atât de clar.

Magenta

Versiunea matură a rozului milenar, fuchsia, a revenit în forță, fiind pretutindeni: de la rochii la pantaloni, tricouri și fuste, până la accesorii. Deși au existat multe rochii în această nuanță, designeri precum Balenciaga și Jacquemus ne-au arătat că magenta poate fi purtată și ziua, într-o versiune lejeră și casual, nu doar pe covorul roșu.

pfw-trends-fuchsia

Rochia-furou

Categoric propusă pe parcursul tuturor săptămânilor de modă din următorul sezon, vom vedea și vom purta rochia-furou în această vară cu siguranță, deoarece aceasta vine într-o varietate de materiale și culori, de la paiete la transparențe, cu detalii din dantelă, tăieturi, atât în versiunea sa maxi, cât și mini. Perfectă pentru a se potrivi oricărui tip de corp!

pfw-trends-slips

Microgeanta

Un fel de “punguța cu doi bani”, sau geanta de monede perfectă – mulți designeri au prezentat micro-bags, genți atât de mici, încât abia îți încape telefonul în ele (în unele chiar deloc), dar care arată super adorabil. Au fost propusela Jacquemus, Balenciaga, Givenchyși Delvaux.

pfw-trends-mini-bags

Imprimeuri florale

Nu neapărat o revelație, ci mai degrabă o tendință revigorantă pentru iarnă, când toți tindem să navigăm într-o mare de haine negre. Au fost propuse de Acne Studios, Chloé, Givenchy, DriesVan Noten și mulți alții.

d

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *