Astăzi a fost o zi minunată! Știți de ce? Pentru simplul fapt că am ajuns la Paris.

Deși e frig, iar de dimineață a nins, nu am cum să stau la hotel – am pus ceva stylish și fashionable pe mine și am ieșit la o cafea, să mă bucur de micile plăceri ale vieții să observ lumea cum trece – cu toții arată impecabil, având outfituri atât de inspiraționale!

IMG_1294IMG_1329IMG_1357IMG_1445

De la actori la top modele, influenceri și designeri, toată lumea care contează cu adevărat în industrie este aici. Este un sentiment atât de plăcut! Paris este cu siguranță the place to be.

Azi am purtat o ținută din noua colecție Pnk Casual, formată dintr-un sacou negru și o fustă lungă, neagră din mătase naturală cu inserții aurii.

A doua ținută a fost compusă din o fustă scurtă di noua colecție Pnk Casual, cizme lungi de la Chanel, o maletă neagră din cașmir semnată Massimo Dutti și un palton de la YSL care să îmi țină de cald. Elegant, călduros și classy!

IMG_1493IMG_1520IMG_1565IMG_1607

Pentru a treia ținută am optat pentru o rochie cu imprimeu leopard din mătase naturală By Aleha Toncea, mixată cu o maletp neagră și un palton gri de la Patrizia Pepe.

IMG_1639IMG_1655IMG_1664IMG_1676IMG_1757

Tot astăzi, am avut bucuria de a o întâlni pe frumoasa rusoaică Lena Perminova, pe fratele surorilor Hadid, Gigi și Bella, precum și mulți alti influenceri.

Să știți că nu am uitat nici de ziua specială de 1 Martie, acest început simbolic al primăverii și al renașterii noastre dupa o iarnă întunecată, așa că am organizat pentru voi un giveaway alături de L’oreal Paris, unul din sponsorii oficiali ai PFW. Voi oferi un kit de makeup similar cu cel pe care îl folosesc eu și vă asigur că o să îl adorați! Giveaway-ul este deschis până pe data de 5 martie, deci aveți suficient timp să vă înscrieți. Baftă tuturor!

Iar acum, e timpul pentru un duș fierbinte și încă o cafea. Sunt gata pentru o nouă zi fascinantă aici la Paris!

Love,

Aicha

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *