Santa’s List -Cadouri pentru EL si pentru EA

Crăciunul se simte atât de aproape, încât pot să îi simt parfumul…parfumul dulce al cozonacilor copți, al cafelei proaspete și al portocalelor zemoase, mireasma crengilor de brad ce împodobesc casa, adieri de scorțisoară, cuișoare și ceai de iasomie, ciocolată neagră, marțipan și nucă, toate îmbinate într-o armonie perfectă care îți delectează simțurile, te întoarce cu gândul la copilărie, aduce magie și ne insuflă speranță.

Nu e sentiment mai cald și mai dulce de Crăciun decât apropierea de cei dragi, de familie. Pe lângă timpul prețios petrecut cu ei, ne dorim mereu să îi răsfățăm cu cele mai potrivite cadouri, iar uneori ne e atât de greu să ne decidem asupra unuia, încât devine o problemă apăsătoare, care ne fură din timp…de aceea, am navigat pe câteva din site-urile mele preferate în căutare de cadouri pe care vreau să le share-uiesc cu voi chiar acum.

În topul listei mele de anul acesta se află cadourile personalizate, asta pentru că fiecare din noi suntem unici, iar atunci când și cadoul pe care îl primim este unicat…bucuria este infinit mai mare. Pe www.notonthehighstreet.com puteți găsi sute de astfel de daruri, care de care mai frumoase, atât pentru EL, cât și pentru EA: notebook-uri pe care le poți personaliza după bunul plac cu coperți din piele naturală, lănțisoare cu diverse medalioane inscripționate cu un mesaj ales de tine sau cu numele celui/celei dragi (la unele se poate alege și materialul din care sunt făcute, iar în funcție de buget pot fi din aur/aur alb/argint), brățări asemenea, hărți 3D înrămate ale locului vostru preferat (un cadou perfect pentru cupluri), fulare cu inițiale brodate și multe alte nebunii.
original_medium-satchel-with-front-pocket-and-handleoriginal_personalised-3d-coastline-maporiginal_personalised-dipped-bar-bangleoriginal_personalised-leather-journal-notebookoriginal_personalised-russian-ring-necklaceoriginal_signature-handwriting-necklace

Unul din cadourile care îmi place enorm pentru EL e tabla de șah cu piese inspirate de Londra și un satchel din piele cu aspect vintage care e numai bun de o drumeție la munte în weekend, sau la job, de ce nu?

original_london-skyline-architectural-chess-set

Iar dacă aceste daruri nu v-au convins, mergeți pe modelul clasic – nu aveți cum să greșiți. Un pulover moale și călduros e perfect pentru zilele reci de iarnă în care hoinăriți pe străzi prin zăpada, dar și pentru un Revelion la munte, iar o pereche de mânuși de calitate, din piele naturală, care se pot purta ani la rândul sunt o investiție inteligentă (Moș Crăciun știe cel mai bine). Iar dacă EL e obsedat de modă, un fular de brand nu poate decât să îi aducă un zâmbet și mai mare pe chip – think Balenciaga. Enjoy!

Special Thanks Lancome Romania.❤️

original_personalised-diamond-and-stripe-shawl6652400300_2_2_15802111712_2_1_112371980_11201581_100012217818_10670543_1000

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *