TOP 5 SUMMER TRENDS

Hey lovelies! Îmi păstrez promisiunea și vă aduc a doua parte a TOP FIVE TENDINȚE DE VARĂ. Aș fi putut numi cu ușurință acest top “Top Ten”, dar devine mai interesant atunci când trebuie să aștepți un sequel, nu-i așa?

Fără să o mai lungesc, vă prezint câteva tendințe pe care le veți vedea cu siguranță pe mine în această vară.

1. Dansează-ți franjurii. Dacă nu ești pregătită pentru pene, du-te pe statement fringing. Inspiră-tede la Calvin Klein și Erdem și fii dinamică toată vara. Piesele cu franjuri sunt ideale pentru festivaluri, așa că vei împușca doi iepuri deodată aici.

 Fringe

2. Să mergem pe plajă – Nu aveți plaja aproape? Pur și simplu nu poți să ajungi pe litoral în această vară? Nu te îngrijora! Vei fi binecuvântată de această nouă tendință –bring the beach oriunde te-ai afla prin culorile curcubeu, turbane și printuri swirly (gândește-te la Versace). Un mare DA pentru tricourile cu imprimeuri tropicale.

beach

3. Arată-ți picioarele – este vorba acum despre pantalonii scurți! Nu vorbesc despre pantaloni plictisitori, ci despre unii statement. Inspirația mea? Saint Laurent. Dar poți arunca o privire și la Balmain sau Off White.

spring_summer_2018_fashion_trends_short_shorts

4. Frumoasă ca o floare – Da, chiar și tu! Este vorba despre imprimeurile florale, în special pe rochii delicate. Dacă ești destul de curajoasă, poartă una care implică transparențe, însă ai grijă la lenjerie – cea cu talia înaltă în partea de jos e un must.

flowerss18

5. Borsete – Atâta timp cât îți încap telefonul și cardul, e perfect. Opțiunile sunt cu adevărat nesfârșite, de la borsete statement marca Gucci (la fel ca a mea), la cele sportive de la Miu Miu, cele împodobite, cele transparente…toate sunt cool. Singura regula? Nu există nici una! Poartă-leziua sau noapta, alege una de înaltă calitate. Am un sentiment că această tendință va fi aici pentru o vreme.

guccibumbags

Sper că ți-a plăcut cea de-a doua parte a TOP-ului FIVE, în momentul de față fac o cercetare amănunțită a trendurilor de festival de anul acesta, pentru a vă aduce cele mai cool inspirații de festival fashion & beautyStay tuned and lets slay!

Love,

A

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *