Trends We Love From NYFW SS19

Colaj NY 2

5 Trenduri cool de la NYFW SS19

NYFW tocmai a trecut, iar noi tendințe freshcare ne inspiră își fac încet loc în dulapul nostru. Am ales cele mai cool 5 tendințe pentru voi, haideți să aruncăm o privire!

Curcubeul PVC

Nu sunteți mega-fane trench coat? Nici o problemă! Jachetele din PVC, ultra colorate, ne-au încântat pe podiumurile de la Monse, ADEAM și Sies Marjan. În culori delicioase sau neutre, aspectul lucios al PVC-ului ne face să stralucim oriunde, fără să ne pierdem în mulțime. Yummy,chiar sună delicios!

Pe bicicletă, fără bicicletă

Come-back-ul colanților scurți, inspirați de ciclism, se întâmplă acum. Mixat cu blazerestructurate (sau pentru fata îndrăzneață Miaou, cu un crop top minuscul), look-ul îndrăzneț, odată promovat de Prințesa Diana, pare să rămână aici pentru primăvară. Trebuie să recunosc că arată absolut genial cu un blazer supradimensionat si structurat!

La costum

Costumele își mențin poziția, revin în forță atât pe podium, cât și în dulapurile noastre. Deși clasicul cosutum a fost “servit” într-o varietate de stiluri, culori și printuri, a apărut un nou trend, marcat de costumele deconstruite și siluetele reimaginate. Dion Lee a optat pentru look-uri îndrăznețe, de inspirație anii 2000, Tib ia actualizat doar jacheta. Sies Marjan, în schimb, a mers pentru un hibrid între fustă și pantalon. Who loves this one?

Accentul pe talie

Atenție vă rog, este o revenire uriașă! Umila curea este acum mai cool ca niciodată. Curelele au fost așezate peste fuste drepte la Mara Hoffman și Marc Jacobs (împreună cu nenumărate alte podiumuri). Dar la Maryam Nassir Zadeh, trendul a atins un alt nivel, fiind purtată fără cămașă. Sfatul meu? Totul e despre modă, așa că go crazy! Nici o funcționalitate implicată în ecuație.

Pantalonii cargo

O dată cu revenirea pantofilor sport cu platformă, avem mai multe vești bune pentru tatăl tău: pantalonii cargose întorc. Odată batjocorit și rezervat doar taților, acest trend se întoarce, și o face în forță, cu piese super cool. De la viziunea ultra-sportivă a lui Ralph Lauren, la pantera roz a lui Prabal Gurung și în cea neașteptată formă la Jonathan Simkhai, vom încera acest trend cu siguranță!

hbz-ss2019-three-a-trend-cargo-pants-1536782382hbz-ss2019-three-is-a-trend-bike-shorts-1536857035hbz-ss2019-three-is-a-trend-colorful-pvc-1536857035hbz-ss2019-three-is-a-trend-deconstructed-suit-1536857038hbz-ss2019-three-is-a-trend-waist-belts-1536857035See-ThroughxCatwalk-Gespot-6.jpg.pagespeed.ic._KUPAcfHUd

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *