Winner at Digital Divas Awards 2018

IMG_7678
Anul acesta a fost unul magic până acum, și asta datorită vouă!

Da, vorbesc despre voi, dragii mei prieteni, cei care împărtășiți cu mine toată dragostea, bunătatea și aprecierea voastră, zi de zi. Trebuie să recunosc că a fost o călătorie, nu una ușoară, dar una în care fiecare secundă a fost trăită din plin.

IMG_7686

Una dintre cele mai mari realizări a acestui an a fost câștigarea locului 1 la Premiile Digital Divas, pentru categoria Young Diva in Fashion Blogging. Sunt eu! Fericirea are numele meu și pentru asta mă înclin în fața voastră. Mulțumesc! Acest premiu, și nu numai, mă încurajează să vreau mai mult, să lupt mai mult, să vă dăruiesc cele mai cool și utile articole, imagini, videouri, știri. Le meritați din plin!

IMG_7683

Digital Divas a fost super fun, inima îmi dansa în piept cu emoție nemărginită, iar genunchii parcă nu mă mai ascultau în momentul când m-am urcat pe scenă pentru a ridica premiul, dar aceste amintiri le păstrez și prețuiesc pentru totdeauna. Am purtat o rochie de la Nicholas. care mi-a descris cel mai bine starea de spirit în ziua aceea și o pereche de sandale Gucci, pe care le ador.

Processed with VSCO with 10 preset

Ziua a fost minunată în toate detaliile sale și e chiar magic ca eforturile să îți fie recunoscute și apreciate. Jobul de blogger nu e easy, dar este totuși un job. S-ar putea să nu se simtă ca unul, pentru că fac ceea ce iubesc cel mai mult și pentru asta mă consider o ființă foarte norocoasă.7651043024_IMG_3414

IMG_7693
Rămâneți cu mine, văi promit că veți iubi fiecare lucru pe care-l vi-l pregătesc! Let’s #slay.

Love,

Aicha

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *