Winner at ELLE NEW MEDIA AWARDS

Processed with VSCO with 10 preset

Ridicați o mână dacă vă place revista Elle. Pun pariu că o răsfoiți cu poftă în fiecare lună și așteptați apariția ei la punctele de presă la fel de mult cum așteptați ca salariul să vă intre în cont, nu-i așa? Sunt sigur că este exact așa!

268bfe47-7eb7-4c14-b645-2efd7f612a38

Processed with VSCO with 10 preset

 Imaginați-vă pur și simplu cum Elle Media Awards, ceremonia lor de premiere anuală pentru cei care fac o diferență în sectorul mass-media, se simte pentru cei implicați. Probabil ca o versiune mai mică a Oscarurilor, versiunea autohtonă. Când am fost nominalizată, am simțit că trăiesc o minune. Apoi, știți voi, începi să te îngrijorezi cu privire la ce să porți, păr, machiaj, cum să creezio apariție unică, să fii tu însăți, să te simți încrezătoare și să arăți like a million bucksîn același timp.

Prin asta am trecut eu când am aflat că sunt nominalizată la secțiunea Best Newcomer.

Privind înapoi și câștigând premiul pentru care am fost nominalizată, un sentiment de bucurie extraordinară îmi inundă trupul. Da, se simte ca și cum ai câștiga o versiune mai mică, autohtonă a Oscarurilor. Cu o astfel de echipă ca la Elle România, se simte ca o binecuvântare să fii printre câștigători. Vă mulțumesc foarte mult fiecăruia dintre voi. Vă mulțumesc că ați pășit alături de mine, v-ați împărtășit dragostea, aprecierea și vibrațiile bune cu mine. Se simte ca și cum am face parte dintr-o mare familie, așa că hai să sărbătorim împreună victoria. Și să continuăm să luptăm cu cele mai bune arme ale noastre, desigur: stil, atitudine, grație, cele mai bune articole, calitate în fiecare aspect. Calitate înaintea cantității, asta va câștiga mereu.

Processed with VSCO with 10 preset

IMG_9952

În cazul în care v-ați întrebat, la uimitorul eventElle MediaAwards, unde m-am simțit ca un star, am purtat o rochie Murmur, adidași și cercei Balenciaga. Acesti pantofi sport sunt ceimai confortabili everșiau puterea de a eleva orice ținută, pur și simplu îi ador. Dar pe voi vă ador cel mai mult (dacă ma pot exprima așa)!

Vă mulțumim încă o dată, suntem o familie mare care împreună will always #slay!

Love,

Aicha

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *