5 Trends We Love From LFW AW19

Magia reală a unui nou sezon începe întotdeauna pe podium. Și trebuie să recunosc că m-am îndrăgostit de câteva ori uitându-mă pe InstaStories-urile de la LFW…dar acum, să numim cele mai hot 5 tendințe pe care le vom purta cu siguranță iarna viitoare.

1. Noul Trench

În ultimii ani, trench-urile s-au reinventat și apoi au fost reinventate din nou…o piesă atemporală, care totuși a primit câteva actualizări: JW Anderson ne aduce ultra-trench-ul,o combinație fresh între carouri și o nuanță neutră pe o piesă absolut superbă, Rejina Pyo ne aduce o versiune din piele maro de inspirație vintage,iar SimonRocha ne face să ne îndrăgostim de o versiune romantică, transparentă a trench-ului, ultra-feminină și delicată.

qimage
2. Power Puff

Hainele de tip pufferrevin mai îndrăznețe ca niciodată, cu modele parcă inspirate de sci-fi, care par aterizate direct din viitor! Acesta este răspunsul LFW la trendul matlasat propus la NYFW și trebuie să recunosc că o îmbrățișez cu tot sufletul: știți cât de reci pot fi iernile din România, așa că, purtând efectiv o plapumă pe post de haină, cool și ultra-chic este un mare YAAAAS!

ttettt

3. Ciorapi

Se pare că designerii iau în considerare mai nou și aspectul practic, ceea ce nu poate decât să ne bucure: ciorapi groși, colorați sau cu modele pe podium!O altă tendință de îmbrățișat, care vine cu o regulă simplă: potrivește-i cromatic cu ținuta ta.

235fee

4. Mellow Yellow

Galbenul continuă să stea pe poziție, de data aceasta cu mai multe nuanțe delicioase: pasteluri, nuanțe florale, naturale…solare. Poartă-l cu culori neutre, monocrome, ca albul sau negrul, pentru un vibe sofisticat.

4dfimage5. Heads Up

Accesorii pentru păr care întorc capete! Cordeluțe, bentițe, clips-uri, le dorim pe toate…un detaliu atât de mic, care însă face diferența.

y

2

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *