5 Trends We Need In Our Lives – PFW SS19

PFW2
Probabil tendințele cele mai apropiate de inimile noastre sunt cele născute la Paris. Văd mulți prieteni români și bloggeri care iubesc estetica franceză atunci când vine vorba de modă: de la accesorii la haine, ba chiar mâncăruri și băuturi. Da, Parisul ne este drag, așa că haide să descoperim cele mai coo ltendințe pentru primăvara-vara următoare.

1.Blazerul negru

Toate avem cel puțin unul. Atemporalul blazer negru se întoarce și este mai cool ca niciodată. Mergi pe o abordare clasică, sau pur și simplu asortează-l cu o pereche cu pantaloni cargo pentru un look casual de zi. Asigură-te că este croit impecabil și ți se potrivește perfect; ai nevoie doar de unul singur, așa că ar fi bine să începi să investești.

ackermann-s19-082givenchy-s19-017

2. Fishnet

Plasele sunt peste tot, de la rochii la bluze, chiar și la pantofi. Fishnetul a evoluat de la umila geantă, fiind regăsit acum pe absolut toate piesele vestimentare și în detaliile lor.

cortazar-s19-027altuzarra-s19-057

3. Umerii – cu cât mai mari, cu atât mai bine

Umerii îndrăzneți sunt aici pentru a rămâne. De la blazere supradimensionate la rochii, Demna Gvasalia continuă să readucă umerii maxi în ecuație,atât la Vetements, cât și la Balenciaga.

  balmain-s19-001balmain-s19-077

4. Denim prespălat

Chiar și cizmele sunt fabricate din acest material. De la acid la tie-dye, totul este permis: pe rochii, jachete, jeanși, curele, etc. Favoritul nostru? Full look-ul semnat Isabel Marant, e un must-have!

 isabel-marant-s19-007

5. Crazy prints

Tipografie colorată la Balenciaga, imprimeuri psihedelice la Awake, imprimeuri grafice la Acne Studios, textură de marmură la Balmain, simboluri nautice la Thom Browne, trandafiri tie-dyel a Dior, Pop Artla Gucci, imprimeu de șarpe în nuanțe neon la Off-White …să continuăm? Totul este permis.

akris-s19-047dior-s19-204gucci-po-s19-004

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *