Piele sensibila NO MORE

Hello lovelies! După o mică pauză, revin cu drag și pe blog, cu un nou articol despre pielea sensibilă, deoarece pe parcursul celei de-a doua sarcini, am întâmpinat mici probleme cu tenul și doresc să vă ajut pe acelea din voi care se confruntă cu aceeași problemă.

 1U3A6743

Tenul meu a fost super sensibil și intolerant, iar după mai multe produse pe care le-am încercat și nu au făcut nici o diferență, am dat peste gama Toleriane de la La Roche-Posay. O minune! Pot spune cu sinceritate că produsele din gama Toleriane m-au ajutat enorm să trec peste acea perioadă stresantă în care tenul meu arata destul de rău.

 1U3A6781

Poate vă întrebați care sunt semnele unui ten sensibil și dacă acest produs este pentru voi. Ei bine, haideți să vorbim despre asta: roșeață, mâncărime, iritație – acestea sunt doar câteva din simptomele unei pieli sensibile în mod natural. Acesta este totodată predispusă la inflamare, dermatită, psoriazis și rozacee. Deși aceste probleme sunt de natură genetică și nu pot fi prevenite, pot apărea și ca reacție la factori externi, inclusiv anumite alimente, materiale textile sau schimbări ale vremii. Cu atenție și grijă, putem evita sursele ce ne accentuează sensibilitatea, prin folosire unor produse cu ingrediente active ca neurosensina sau nicacinamida.

 1U3A6760

Se poate să aveți piele reactivă – este cea care se înroșește, devine fierbinte sau iritată dupaă aplicarea cosmeticelor sau a produselor de îngrijire, o piele sensibilizată de mediu (expunerea la soare, anumite produse, fumatul, poluarea) – dacă începe să înțepe, să se înroșească sau să se irite brusc, sau piele subțire, ce vine o dată cu vârsta, ca o consecință a scăderii nivelului de colagen – se înroșește ușor, cu vene și capilare vizibile.

1U3A6731Dacă enumerați simptome precum cele de mai sus, am pentru voi un singur sfat: faceți-vă viața mai ușoară cu Toleriane!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *