Pielea sensibila, atopica si #Lipikar

Dragele mele,

Cele din voi care au copii știu cu siguranță că în spatele neliniștii acestora se ascunde mai mereu câte ceva, iar uneori ne e greu să ne dăm seama care e cu exactitate motivul pentru care bebelușul nostru se trezește foarte des sau plânge mai mereu pe timpul nopții.

Eu una, am pierdut nopți bune până am descoperit de ce bebe era neliniștit noaptea. Pielea lui albă, ca spuma laptelui, are și dezavantaje: se irită incredibil de repede. Iritația e uneori cauzată de transpirație, dar în general de la faptul că pielea lui este foarte uscată și sensibilă.

La recomandarea pediatrului am început să folosesc produsele din gama Lipikar de la La Roche-Posay, atât gelul de duș, cât și crema de după baie, produse care au făcut minuni. Vă spun cu sinceritate, pielea bebelușului nu mai este iritată, iar somnul lui este lin…asta pentru o vreme doar, până când îi vor ieși dinții. Dar cel puțin din punct de vedere al sănătății pielii este bine.

 20190704123153_1U3A0281

Pe lângă o calmare imediată, Lipikar Balsam AP+ reduce frecvența puseurilor de uscare severă. Suplă și catifelată, pielea își recapată confortul durabil. Este recomandat pentru uscarea severă a pielii la nou-născuți, bebeluși, copii și adulți, pentru pielesensibilă, foarte uscată, iritată și predispusă la mâncărime care generează scărpinat. E cel mai potrivit pentru pielea cu tendință atopică și predispusă la alergii.

 20190704125947_1U3A0387

Cercetările La Roche-Posay au demonstrat că nu este suficient să se restaureze bariera protectoare a pielii pentru a calma pe termen lung pielea atopică. Este, de asemenea, necesar pentru a-și reechilibra microbiomul, reprezentat de populația microorganismelor care se află la suprafața pielii. În cazul în care acesta ramane dezechilibrat, chiar dacă bariera pielii este reconstruită, atacurile uscăciunii severe, iritațiile și mâncărimile vor reveni. Lipikar Syndet AP+ calmează imediat pielea predispusă la atopie și ajută la reducerea puseurilor de uscare severă încă de la duș, ceea este mă bucură enorm.

 20190704130431_1U3A0440

Dacă doriți să vă faceți viața mai ușoară, atât a voastră, cât și a bebelușului, recomand cu căldură această cremă de duș care poate fi folosită nu doar pentru nou-născuți și bebeluși,  cât și pentru copii și adulții cu pielea foarte uscată. Este potrivită pentru pielea sensibilă, iritată, predispusă la mâncărime, pielea predispusă la atopie cât și pentru scalpul bebelușului și pentru utilizarea pe crustele de lapte.

 20190704131942_1U3A0587

E cu siguranță un must-have în orice casă în care există persoane cu pielea sensibilă!

#sleepikar #larocheposayromania #provocarealipikar #aichanicole

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *