Save your skin with #Anthelios

Vacanțele sunt întotdeauna așeptate cu mare drag și voie bună, atât de cei mari, cât și de cei mici. Eu una am observat că înainte de orice vacanță se nasc parcă tot soiul de ritualuri: ce împachetez, de ce am mai mai nevoie, ce nu trebuie să uit acasă, ce e absolut vital să duc cu mine? Iar vară fiind, am decis să mergem cu băiețelul cel mare în Turcia, să învățăm să înotăm.

IMG_8208

Zis și făcut: am început să împachetăm hăinuțele, slipul de baie, papucii de plajă, ochelarii pentru piscină și bineînțeles, cremele de plajă. La îndrumarea pediatrului, am ales cremele pentru protecție solară UVA și UVB 50+ de la La Roche-Posay, din gama Anthelios.

IMG_3494

Cremele sunt fantastice și trebuie să recunosc că le folosesc și eu. Prefer să folosesc creme cu protecție solară 50+, mai ales că știu că soarele nu este doar happy happy joy joy…el produce și arsuri și îmbătrânește pielea, să nu mai vorbim despre alte efecte dăunătoare pe care le poate avea și la care prefer să nu mă gândesc acum.

Dacă vă întrebați ce se află în kit-ul meu de plajă, ei bine, găsim produsele La Roche Posay din gama Anthelios Dermo-Pediatrica – loțiune gel de plajă Anthelios cu SPF 50+ pentru pielea sensibilă a copiilor și mega rezistent la apă. Am apoi Anthelios Spray Ultra-Light pentru corp cu factor de protecție la fel de mare, și a fel, ultra-rezistent la apă, care se aplică incredibil de ușor pe piele. Athelios 50+ Shaka Fluide cu textură fluidă pentru față, cu SPF 50+, asta pentru că eu am o problemă cu fața, și anume tenul meu nu suportă anumite ingrediente din produsele de genul, fiind nevoită să aleg mereu produse pentru ten sensibil – acesta conține antioxidanți și are efect anti-usturime în zona ochiilor, nu are parfum și nici parabeni și este tototdată rezistent la apă și transpirație. Mai am Anthelios Anti-Brilliane Spray, tot cu SPF 50+, foarte ușor de utilizat și el, cu efect anti-strălucire a feței (yes to perfect selfies!), un spray cu apă termală și o cremă Cicaplast Baume B5 ce ajută la refacerea pielii după expunerea la soare și My UV Patch de la La Roche-Posay, primul plasture flexibil, conectat, ce ne permite să ne simțim bine în soare, în perfectă siguranță, și cu ajutorul căruia primești informații în timp real, pe aplicația de pe telefon despre expunerea ta curentă la razele UV. Sună extraordinar, nu?

1U3A0277

Știu că sună complex, însă îngrijirea pielii, mai ales pe timpul verii este foarte importantă pentru mine, și caut mereu să am grijă atât de pielea celor dragi, cât și de a mea, cu cele mai bune produse, de care sunt întotdeauna sigură că funcționează și nu mă lasă la greu. Vă recomand și vouă cu căldură să le încercați pe pielea voastră și să vedeți cât de bine și de carefree vă veți simți!

#SaveYourSkin #Anthelios #LaRochePosayRomania

IMG_7938IMG_7942

Processed with VSCO with av4 preset

Processed with VSCO with av4 preset

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *