The unique fashion icon Diana Vreeland

IMG_7097

În prezența extraordinară a lui Alexander Vreeland, exclusivistele parfumuri Diana Vreeland s-au lansat oficial în România marți, 18 septembrie 2018, fiind distribuite în exclusivitate în parfumeriile Elysée.

Într-o lume în care moda și luxul au devenit o parte importantă a vieții fiecăruia dintre noi, moștenirea dăruită de Diana Vreeland se adresează iubitorilor de frumusețe de pretutindeni.

Personaj iconic al secolului XX, Diana a exercitat o puternică influență asupra modei, iar linia de parfumuri creată de Alexander Vreeland, nepotul acesteia, în onoarea bunicii sale, nu face decât să continue povestea uneia din cele mai importante figuri feminine ale epocii: ”Trebuie să ai stil. Te ajută să te trezești dimineața. E un mod de viață. Fără stil, ești un nimeni…”, spunea Diana Vreeland într-una dintre celebrele și memorabilele sale replici.

IMG_7105Nu trebuie să vă amintesc cum că Diana Vreeland a fost editoare, curator, scriitoare, dar în primul rând a fost o femeie care a îndrăznit să schimbe regulile, lăsând în urma ei o lume plină de eleganță, stil și frumusețe. În cei 26 de ani în care a fost fashion editor al Harper’s Bazaar și în cei nouă ani în care a deținut poziția de redactor-șef al revistei Vogue, a avut realizări absolut impresionante și o reputație de neegalat.

Fiecare parfum din această colecție combină cele mai scumpe și nobile ingrediente, într-o înaltă măiestrie, ducând parfumeria la rang de artă:  “Parfumieri celebri precum Carlos Benaim, Pascal Gaurin, Yves Cassar, Celine Barrel au reușit să imprime liniei de parfumuri Diana Vreeland caracterul deosebit de puternic al bunicii mele, într-un cadru modern și sofisticat”, a declarat Alexander Vreeland.

IMG_7104Devastatingly Chic, Smashingly Brilliant, Simply Divine, Full Gallop, Wildly At-tractive, Vivaciously Bold, Outrageously Vibrant, Perfectly Marvelous, Extrava-gance Russe, Absolutely Vital, Staggeringly Beautiful sunt parfumurile-poveste ale casei Diana Vreeland care pot fi găsite de acum și în România, exclusiv la Elysée.

Care este favoritul vostru?

Love,

A

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *